Corturi Evenimente

Visul tau este sa ai nunta ca in filme? Firma Sing Grup iti propune o solutie plina de eleganta, stil si rafinament. Acum ai sansa de a organiza evenimentul tau oriunde doresti, la malul lacului, pe plaja, la marginea padurii sau chiar acasa la tine. Corturi evenimente oferite spre inchiriere de firma Sing Grup te pot scapa de griji.

Stim cu totii cat este de greu sa te decizi asupra unei locatii anume, mai ales cand este vorba despre un eveniment important din viata ta.

Ori spatiul este prea mic,ori preturile sunt prea mari, oricat de perfecta ar fi locatia, tot nu ti se pare la inaltimea evenimentului. De ce? Pentru ca visezi la un eveniment care sa te reprezinte si care sa vorbeasca despre tine, dar mai ales care sa se desfasoare in locurile care iti sunt dragi.

Firma Sing Grup te ajuta sa-ti acoperi evenimentul cu eleganta si stil!

Utilizand corturile veti avea posibilitati nelimitate de amenajare: culori, aranjamente, elemente decorative, sisteme de iluminare etc.

Veti adapta spatiul dupa gustul si dorintele dvs. si in plus veti putea alege tematica: modern, elegant, traditional, vienez, medieval.

Firma Sing Grup va asigura atat dvs cat si invitatilor confortul maxim si o experienta memorabila! Fie ca este vorba de nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, echipa va ofera solutia perfecta pentru fiecare dintre ele. Evenimentele desfasurate in corturile noastre sunt ideale si se bucura intotdeauna de succes. Corturile sunt moderne, practice si elegante si se adapteaza tuturor petrecerilor in aer liber sau petrecerilor tematice.

Sing Grup ofera servicii pentru pregatirea si desfasurarea tuturor evenimentelor. Firma dispune de o echipa profesionista experta in domeniu si plina de creativitate.

Asadar Firma Sing Grup va pune la dispozitie un pachet de servicii complete pentru ca evenimentul dvs sa fie memorabil: servicii de inchiriere corturi de toate dimensiunile, in functie de marimea evnimentului, servicii de sonorizare, lumini si videoproiector.

Contacteaza-ne acum!

Echipa va asteapta in Brasov cu cele mai eficiente si ingenioase solutii pentru toate tipurile de evenimente!