DESPRE NOI

Firma Sing Grup cu sediul in Brasov este alcatuita dintr-o echipa de profesionisti cu experienta. Va putem oferi consiliere si suport tehnic impreuna cu cele mai performante echipamente sonorizare, sisteme audio si echipamente de lumini si efecte speciale.

Sing grup dispune de toate cunostintele, echipamentele si experienta necesara pentru a va garanta succesul. Indiferent de marimea sau complexitatea evenimentului, va suntem alaturi.

Pentru o reproducere perfecta a sunetului, fie ca este vorba de evenimente cu mare audienta, concerte, festivaluri, evenimente de tip corporate sau evenimente private: nunti, botezuri, aniversari, echipa Sing Grup va recomanda utilizarea unor echipamente de sonorizare profesionale. Acestea va garanteaza succesul si mai ales asigura transmiterea mesajului dvs. catre audienta.

AGRICOVER PARTY

LUMINI NUNTA

LIVE LA KRONWELL

SELGROS PARTY

APARATURA PROFESIONALA, CALITATE GARANTATA!

d&b audiotehnik este considerata o companie de top in acest domeniu. Acest lucru se datoreaza dezvoltarii tehnologice, principiilor de integrare ale sistemelor, calitatea si standardul serviciilor oferite.

Firma Sing Grup va intampina cu oferte speciale pentru ca dvs sa puteti beneficia de servicii de sonorizare si lumina la cele mai inalte standarde. Lumina reprezinta elementul cel mai important dintr-un eveniment. Pe langa rolul decorativ mai are capacitatea de a imbunatati orice spatiu prin largirea sau ingustarea acestuia.

Firma Sing Grup va avea grija sa transforme evenimentul intr-un adevarat show. Aparatura de ultima generatie va conferi acestuia un sunet unic si intens. Serviciile de sonorizare si lumini puse la dispozitia dvs de echipa Sing Grup din Brasov va garanteaza calitatea. Ne asiguram ca evenimentul dvs. se va desfasura in cele mai bune conditii.

Sistemul audio si echipamentele de lumini sunt selectionate cu grija. Ne orientam in functie de marimea, importanta evenimentului si locatia in care acesta se va desfasura (interior, exterior).

Clientii vor primi suport tehnic din partea echipei si vor putea beneficia de serviciile Sing Grup la preturi promotionale.

Sing Grup va asteapta in Brasov! Suntem pregatiti sa contribuim cu cele mai calitative servicii de sonorizare si lumini astfel incat culoarea si sunetul sa nu lipseasca din cadrul evenimentului dvs.

img_7183