Sisteme lumini Brasov

Prezenta efectelor de lumini din cadrul oricarui eveniment este foarte importanta. Avand si un rol decorativ, lumina contribuie la imbunatatirea oricarui spatiu ales pentru desfasurarea evenimentului, incalzind sau racorind atmosfera.

Firma Sing Grup va ofera consiliere si suport tehnic pentru orice tip de eveniment. Echipamentele de lumini oferite fac parte din cele mai cunoscute marci, D&B audiotehnik fiind o companie de top in lume. In cadrul oricarui eveniment atmosfera ocupa primul loc, de aceea este important ca spatiul sa fie pus in valoare prin intermediul luminilor dinamice.

Efectele de lumini sunt alese in functie de tipologia evenimentului astfel luminile arhitecturale sunt perfecte in cadrul evenimentelor private (nunti, botezuri, aniversari) oferindu-va o atmosfera de basm datorita luminilor proiectate pe peretii laterali ai incaperii. Veti oferi publicului dvs o seara speciala, relaxanta si plina de culori. Firma Sing Grup va lasa sa alegeti dvs dintr-o gama foarte variata de sisteme lumini cromatice pentru a colora momentul din viata dvs dupa bunul plac. Show light (animatie) este nelipsit de la aproape orice eveniment, lumini folosite in special in cadrul concertelor sau spectacolelor. Echipa de profesionisti asigura si utilizarea de culori reprezentative pentru diverse organizatii, institutii sau companii.

Firma Sing Grup dispune de urmatoarele echipamente de lumini:

Futurelight PLB 130 Moving Head

Futurelight Eye -19 RGBW Zoom Moving head wash

DTS Stroboskop Strobo DMX 1500

Audience Blinder 4x50W LED COB 3200K

Echipamentul de lumini Moving Head ofera un joc de lumini rotative in functie de ritmul muzicii. Prin utilizarea acestui joc de lumini veti conferi eleganta, unicitate si dinamicitate evenimentului dvs oricare ar fi acesta.

Cu ajutorul luminilor inteligente moving head aveti posibilitatea de a proiecta atat sigle cat si diverse logo-uri.

Contacteaza-ne acum!

Sing Grup va asteapta in Brasov! Suntem pregatiti sa contribuim cu cele mai calitative servicii de sonorizare si lumini astfel incat culoarea si sunetul sa nu lipseasca din cadrul evenimentului dumneavoastra.